fredag den 21. april 2023



Bryllupsrejse på afbud
Christina Lauren
Forlaget Flamingo 
2023
 
En morsom rom-com fra forfatterduoen Christina Lauren med den populære enemies to lovers trope. Den får dig til at trække på smilebåndet mange gange undervejs i læsningen pga. de hylende morsomme formuleringer og beskrivelser fra Olive. Den er til tider tåkrummende på den helt rigtige måde, og krydret med spillet mellem Olive og Ethan, så keder man sig bestemt ikke.
 
Ulykker har altid forfulgt Olive mens hendes tvillingsøster, Ami, altid har haft heldet med sig. Nu skal Ami giftes og Olive tvinges til at tilbringe en del dag med sin kommende svoger og ærkefjende, Ethan. Men en skaldyrsbuffet ender med at sætte en brat stopper for festen, og da bryllupsrejsen ikke kan refunderes, beslutter Olive at tage af sted, alene. Dog ved hun ikke, at det også er Ethans plan at tage af sted på bryllupsrejsen.
 
Selve handlingen kender vi og der er ikke sparet på klicheerne, men der er tilsat tilpas nok drama og twists i handlingen til, at den måske nok alligevel ikke er helt så forudsigelig.
Deres kemi er skøn og deres modsatrettede følelser gør, at de til tider er fyr og flamme. Oveni er der masser af misforståelser, spydig ping pong mellem dem, og ikke mindst den indre dialog gør, at man virkelig lærer dem at kende.
Det er en letlæst romcom med feelgood for alle pengene, som efterlader dig i godt humør og med et smil på læben. Bogen egner sig til at blive læst på en plet i solen, da de skønne beskrivelser af Hawaii, får dig til at længes efter sommer og kolde drinks. Og så kan man jo spørge sig selv om man kan holde en uges ferie og lade som om man er gift uden, at det vækker følelser…
 
Vi læste bogen i @readalongklubben og bogen gav anledning til mange skønne bogsnakke.
Tusind tak til Forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.
5/6⭐️

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar