mandag den 24. april 2023


 

Dette er for evigt
Jennifer L Armentrout
I følelsernes vold (1)
Palatium Books
2022

Har du brug for en letlæst pageturner, som får dig til at blive oppe fordi du lige skal læse et kapitel mere, så er denne friends-to-lovers et godt bud. Jeg blev fanget af historien og læste den på en dag.

Sydney og Kyler har været venner siden de var små. De har fulgt hinanden i tykt og tyndt og altid været der for den anden.
Der er bare det, at Sydney er blevet forelsket i Kyler. Følelser hun er overbevist om at Kyler ikke gengælder, for hun ser ham have det ene onenightstand efter det andet.
Kyler er en player med stort “P”. kvinderne kaster sig for hans fødder. De giver ham nydelse og det er det. Sydney vogter han over som en høg for ingen er god nok til hende heller ikke ham selv. En snestorm og en række uforklarlige hændelser tvinger dem til at blive sammen i en hytte, men de er ikke alene, for noget lurer i mørket.

Friends-to-lovers plottet er jo som det er. Det der adskiller fra den typiske trope, er elementet af at der lurer noget i mørket. Det giver lidt ekstra til handlingen og er med til at holde læseren fanget. Sproget er let og flydende trækker dig ind i handlingen. Der er store følelser, ærlig snak, jalousi og hede stunder for alle pengene.
Jeg har læst flere bøger af forfatteren og ved, at der altid venter en velskrevet læseoplevelse. Hun skriver om følelser der er nemme at identificere sig med for de fleste og som man forstår.
4/6⭐️ til denne gode læseoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar