lørdag den 6. maj 2023


 

P.S. Jeg udfordrer dig
Winther Renshaw
Baadsgaards Books
P.S. #3
2022

Har du brug en letlæst romance til at koble af med, så er tredje bind i P.S. serien et oplagt valg. Det er en enemies to lovers med masser af forviklinger, benægtelser og misforståelser.
Den ene side tager den anden og bogen er hurtigt læst.

Aerin lever af at organisere, indrette og lette sine klienters hverdag. Hun er godt i gang med at etablere sig inden for niechen af personlige assistenter, man ikke kan komme uden om. En dag får hun et tilbud som vil give lige præcis den økonomiske indsprøjtning, hendes firma har brug for.
Calder Wellis har ikke haft kontakt til sin far i flere år. Han har knoklet for at leve et uafhængigt liv langt fra alt det hans far står for. Da hans far bliver alvorligt syg, beder han Calder om at vende hjem for at overtage familie virksomheden. Han er ikke meget for det, men indvilger i at give det en måned. Farens præmis er dog, at Calder skal have en personlig assistent. En assistent som viser sig, at vende op og ned på Calder liv og drømme for fremtiden.

En sød og hot romance om to sårede sjæle som finder hinanden på trods af deres forskelligheder og ar fra barndommen.
Det er historien om den typiske playboy, som går fra kvinde til kvinde uden at ville binde sig, og den pertentlige kvinde, som ellers aldrig foretager overilede beslutninger.
Dynamikken og flowet i historien er glidende og man keder sig aldrig i denne letlæste romance med masser at dybe temaer som død, sorg og omsorgssvigt.
Desværre var den ikke lige så god som de forrige bøger i serien og sniger sig op på 4/6⭐️

Tusind tak til @baadsgaards_books for anmeldereksemplaret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar