tirsdag den 23. august 2022


 

A dance with the fae prince
Forfatter: Elise Kova
Serie: Married to magic
Udgivelsesår: 2021
Forlag: @Silverving Press

Jeps, en bog, som er købt på grund af cover og titel, og at jeg var i humør til feer, magi, vinger og lidt overnaturlig slow burn romance.
Derudover havde jeg set flere posts med forfatterens bøger herinde.

Bogen starter ud i bedste Askepot stil med en forældreløs pige, to stedsøskende og en ond stedmor, som udnytter hende på bedste vis til alt det huslige arbejde. Efter farens død er det småt med pengene, så derfor skal Katria giftes bort til den mand der byder højest. Hun bliver købt af den mystiske Lord Fenwood, og hun føres til hans palæ. Hun har svoret aldrig at forelske sig, for hun har set at kærlighed er vejen mod svaghed og ruin, men hendes mand gør det ikke let at modstå kærligheden.
Hendes nye liv indebærer strenge regler, mærkelige skrig og lyde om natten og angreb fra onde væsener, som hun kun har hørt om i fortællinger. Da hun en nat overværer et overnaturligt ritual, som involverer gammel magi fra tidligere konger, tager hendes liv for alvor en uventet drejning. Det bliver starten på en rejse mod feernes rige og kampen mod det onde, et rige der skal generobres, en konge der skal krones og feer der skal sættes fri.

Der er en fin worldbuilding, som leder tankerne lidt hen på ACOTAR, pga. de flere forskellige riger. De udfoldes dog ikke helt, men man møder personer fra de forskellige riger undervejs i bogen.
Det er en standalone, så jeg tror ikke at vi kommer til at stifte yderligere bekendtskab med de andre riger, men muligheden er der.
Katria og Lord Fenwood/Davien har en del de skal overkomme undervejs, men det er spændende at følge deres udvikling både sammen og hver for sig.
Super spændende læseoplevelse, som bare blev bedre og bedre. Jeg blev hurtigt fanget af både univers og personer, og er glad for at det kun var i starten, at der kunne drages paralleller til Askepot.
Er du til fantasy med lidt romance, så kan bogen anbefales.
4,5/6⭐️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar