søndag den 7. august 2022

Boganmeldelse af Den Grimme Sandhed

 


Forfatter: Pernille Kim Vørs
Serie: Brændemærket for evigt (3)
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Forlaget Drømmefangeren

[Anmeldereksemplar]
Da de varme temperaturer igen ramte Danmark, valgte jeg også at skrue op for temperaturen på min læsning, og man må sige, at der er skuet en tand op for erotikken i denne tredje bog i serien “Brændemærket for evigt”. Der skulle et par kolde drinks eller tre til at holde temperaturen nede.

Tobias og Lunas historie har ligget og ulmet i de to foregående bøger, og den har bestemt været værd at vente på.

Luna er rap i replikken og mændene er vilde med hende, også Tobias, som er Lunas venindes storebror. Han er der altid et eller andet sted i periferien med sine drillende kommentarer og glimt i øjet. Han er hot og så meget off limits, men han bliver sværere og sværere at modstå. Det skræmmer Luna, som bestemt ikke er intetesseret i at have en kæreste.
Tobias er brandmand med stort B, han elsker alt ved jobbet og tager gerne en ekstavagt eller to, hvis der er behov for det. Han har ikke lyst til at binde sig, og har sine egne regler for dating, og at score sin lillesøsters veninde, er ikke tilladt, heller ikke selvom hun er den smukkeste kvinde han nogensinde har set.
En frivillig ekstravagt går helt galt og ændrer alt for dem begge.

Tobias og Lunas fortælling er virkelig hjerteskærende. Hold op hvor blev jeg ramt af deres skæbne. De skal virkelig gennem ulykkelige begivenheder før de finder hinanden. De beskrivelser hvor Tobias ikke føler at han er værd at elske, de gav mig en klump i halsen og hvor fik jeg ondt i maven af alt det Luna må stå model til.

Er du til læsning der kan mærkes, hot kemi, hede stunder, mænd med store egoer og stærke kvinder, som indeholder så meget mere, så er dette bestemt en bog for dig.
Endnu en fantastisk bog i serien, og jeg kan slet ikke vente med at læse Augusta og Elias historie.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6
Tusind tak for anmeldereksemplaret til @forlaget_droemmefangeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar