søndag den 7. august 2022

Boganmeldelse af Kys Din Kæreste På rejsen




Forfatter: Pia Konstantin Berg 
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Flamingo

Er du til moderne og nutidig romance, som beskriver hverdagen under en nedlukning og samtidig skildrer en vigtig periode i vores danmarkshistorie, så er dette en bog for dig.

Vi møder Caroline, som er koncertanmelder på landets førende avis, 5 min. i lukketid inden Danmark bliver lukket ned. Fra det ene øjeblik til det andet, ser livet pludselig anderledes ud, da hun og de andre medarbejdere på avisen hjemsendes.

Hun er egentligt godt tilfreds med sit liv. Hun har en god uddannelse, et godt job, gode venner og en lækker chef (med benefits), så alt kører faktisk på skinner for hende eller gør det? Vennerne har begge kærester og den ene har en baby på vej, så i takt med nedlukningen af Danmark, bliver Coroline endnu mere bevidst om, at hun savner en at dele hverdagen med.

Den ekstra fritid giver Caroline tid til at reflektere over livet, og rigtigt mærke efter hvad hun ønsker sig her i livet. Det hjælper heller ikke, at hendes nabo, en frisk ældre herre på 94 år, også gladeligt deler ud af sin visdom og livsglæde.

På en dating app finder hun et kendt ansigt. Der er bare lige det ved det, at hans mål i livet er helt modsat hendes, da han har travlt med at overbevise sin akademiske familie om, at man godt kan have et godt og indholdsrigt liv uden en uddannelse.

Men kan man overhovedet date og møde nye mennesker under en nedlukning? Og hvad er det egentligt Caroline søger?

En sød romance hvor man både griner, er frustreret og får en klump i halsen. Der er masser af pingpong mellem karaktererne og sproget er friskt og levende.

Der er mange fine betragtninger og refleksioner i bogen, der viser, hvordan det har været at bo alene under nedlukningen.
En hjertevarm og eftertænksom romance om at finde sig selv og give sig tid til at mærke efter hvad der virkelig betyder noget. Om ikke lade sig styre af andres ambitioner, og om at turde forfølge sine drømme.

Tusind tak til @flamingobooks for anmeldereksemplaret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar