søndag den 9. april 2023


 

The cheat sheet
Sarah Adams
2021

Jeg er en sucker for sportsromancer, og denne er en sød og hyggelig læseoplevelse, som efterlader dig med er smil på læben og troen på at kærligheden overvinder alt. Det er en romance med troperne friends to lovers og fake dating. Der er ikke de store overraskelser, for man ved hvordan den ender, men det er alligevel en rigtig fin og følelsesladet fortælling.

Bree har været forelsket i Nathan siden de mødtes i high school, og følelserne er ikke blevet mindre med tiden. Hun står lidt på sidelinjen og ser Nathan date den ene efter den anden, men er alligevel hans største fan og altid klar med opmuntring eller støtte.
Nathan har stor succes som quaterback i NFL, og det hele kører for ham. Han har en fed lejlighed, gode venner, en lækker kæreste, men alligevel er han ikke helt tilfreds, for inderst inde, drømmer han om at være kæreste med hende han altid har været vild med. Han tør fog ikke gøre noget ved det af frygt for at miste Bree. For hvordan går man fra vennezonen til kærestezonen uden at ødelægge alt?

Åhh, altså skønne Nathan. Man kan ikke andet end at holde af denne søde fyr, som er fuld af følelser og betænksomhed. Hans tanker og frygt for at miste Brees venskab, hvis han fortæller om sine følelser, kan man sagtens sætte sig ind i. Gemt i kulissen har han sit helt eget private heppekor af holdkammerater, som har mange gode bud på hvordan missionen med at vinde Bree skal lykkes.
Bree er sød og opmærksom, men man dog godt kan blive lidt irriteret på hende, da hun hele tiden har så travlt med at friendzone Nathan, at man har lyst til at ruske lidt i hende, men hun er så bange for at Nathan ikke har andet end venskabelige følelser for hende.
Sproget er let og flydende og forfatteren formår at beskrive miljøet uden alt for mange detaljer, men alligevel så man kan se de forskellige lokationer for sig uden besvær.

Temaer i bogen er kærlighed, angst, venskab, depression og at finde sig selv efter en livsændrende begivenhed.
4/6⭐️ til denne superhyggelige sportsromance, som efterlader dig i godt humør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar