lørdag den 10. december 2022


 

Jul hos familien Chadwick
Forfatter: Marcia Willett
Udgivelsesår 2022
Forlag: Cicero


[Anmeldereksemplar]
En hyggelig kort juleroman, hvis du vel at mærke har læst de andre bøger i serien, kender familien Chadwicks stamtræ og har styr på de forskellige relationer i det store persongalleri. Det gjorde jeg ikke og det var faktisk en skam.

Landstedet The Keep er det trygge samlingssted for familien Chadwick, det er det sted familien vender hjem til når livets store spørgsmål presser på.
Denne jul er flere af familiens voksne børn hjemme, da de hver især går og tumler med lidt problemer. Lulu har problemer med en eksmand, Freddie har brug for at tage sin karriere op til revision og Edward er vendt hjem fra USA for at tage en stor beslutning om at indvie familien i hans store hemmelighed.
Alt dette mens julen står for døren og julestemningen langsomt indfinder sig på familielandstedet i Devon. Det er svært at gengive meget mere af handlingen uden at spoile, så det vil jeg lade være med.

Jeg har ikke læst de andre bøger i denne slægtsserie, og havde derfor lidt svært ved at holde rede på hvem der var hvem, og hvilken relation de havde, og det ødelagde desværre min læseoplevelse. Dertil er der utrolig mange synsvinkler på lige godt 108 sider, og det gjorde det ikke bedre. Men jeg fik trods alt et klart indtryk af en familie med stærke og kærlige familiebånd.
Bogen er velskrevet og let læst, og kender du familien Chadwick, så er det et nok et kærkomment gensyn med det hyggelige familielandsted og dets beboere.
Har du ikke læst de andre bøger i denne slægtsserie, så skal du gøre det først, hvis du overvejer at læse denne bog, da du ellers får en lidt ligegyldig læseoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar