onsdag den 8. marts 2023


 

Tag mig igen
Carly Philips
Brødrene Knight(1)
Baadsgaards Books
2022

En sød romance, som gør lige præcis det en romance skal. Den underholder og efterlader dig i godt humør. Selve plottet er måske nok lidt forudsigeligt, og er i store træk set før, men hvis du har brug for en læseoplevelse, som skal underholde uden at den kræver det store af dig, så er denne romance et godt valg.

Sebastian er en topforhandleren i familievirksomheden. Han forstår altid at lukke en god forretningsaftale, hvad enten det er kvinder eller ren forretning. Et uventet dødsfald får ham til at indse, at familien ikke føler at de kan regne med ham, og det får ham til at reflektere over livet. Oveni konfronteres han med en kvinde fra sin fortid, som han gjorde uret, og pludselig står han over for skulle lukke sin livs aftale.
Ashley har aldrig glemt hvad eller hvem der tvang hende væk fra NYC, men hun er godt tilfreds med sit liv i London. Hun har et godt job, en sød kæreste og gode venner. Familieomstændigheder tvinger hende tilbage til USA, og kort besøg kan hun vel godt klare. Henad vejen indser hun, at hun forlod mere end hun regnede med, da hun i sin tid forlod USA.

Fin og velskrevet romance. Det hele beskrives så fint, at man har let ved at forestille sig omgivelserne. Hvad enten det er i NYC eller i Napa Valley.
Deres kemi er hot og det er ikke hede stunder der mangler i bogen. De er et sødt par, og deres udvikling sammen og hver for sig, er ikke til at stå for.
Det er første bog i serien, og da Sebastian har to brødre, så er der lagt i kakkelovnen til endnu mere romance og forviklinger.
4/6⭐️ til denne søde og underholdende romance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar