tirsdag den 22. november 2022


 

Vinter i Applemore
Forfatter: Rachael Lucas
Udgivelsesår: 2022
Forlaget Cicero

[Anmeldereksemplar]
Så er sæsonen for hyggelige juleromancer skudt i gang. Det er tid til indendørs hygge, varme drikke og en feel good bog i hånden. Bogen her efterlader dig i godt humør og fyldt op med feel good. Er du til feel good genren, så sæt bogen på din TBR.

Rilla Clarke har rejst verden tynd for at arbejde de sidste mange år. Da hendes far pludselig dør, vender hun hjem til hans hus i Skotland for en kort bemærkning inden hun skal videre til sit næste job i Paris. Tilbage i farens hus konfronteres hun med gamle minder, følelser og gamle venner fra barndommen.
Lachlan Fraser har arvet det slidte gods Applemore sammen med en masse bekymringer og økonomiske udfordringer. Egentligt vil han hellere brygge øl på sit mikrobryggeri i Edinburgh, men han føler ansvar for sine tre søstre og vender tilbage for at finde en afklaring på godsets fremtid. Tilbage i Applemore møder han Rilla, som han ikke har set i 18 år, og som han aldrig fik fortalt om sine varme følelser. Måske er det tid nu, men eller også er det lige meget for Rilla rejser, og han kan ikke tilbyde andet end bekymringer og et faldefærdigt gods.

Rachael Lucas formår virkelig at skrive hyggelig feel good, som efterlader læseren med et varmt hjerte. Hun skriver godt og historien indeholder lige præcis de elementer, som en bog i denne genre skal. Følelser, forviklinger, hemmeligheder og forløsning. Det kan godt være at handlingen er lidt forudsigelig, men det er jo lige præcis det vi læsere sætter pris på. Vi ved de får hinanden til sidst, og vi elsker rejsen der til.
Jeg er vild med hendes beskrivelser af den skotske barske natur, og kan sagtens se godset, hotellet og alle de hyggelige bygninger for mig. Hun skaber hjertevarme karakterer, som man ville ønske man kendte.
Hvis du vil have en hyggelig læseoplevelse med kærlighed og svære beslutninger, så er det bogen for dig.
5/6⭐️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar