onsdag den 16. november 2022


 

Byens Boghandel
Forfatter: Rachael Lucas
Udgivelsesår: 2022
Forlaget Cicero

[Anmeldereksemplar]
Ingen du skal læse juleromancer, så kan du lige nå at snuppe denne søde og romantiske slowburne romance, som vil efterlade dig med et smil på læben og et varmt hjerte. Her er hygge og feel good for alle pengene.

Hannah blev gravid som forholdsvis ung og opgav sine studier for at passe mand og barn. Men Hannah har brug for forandring og da hun får tilbuddet om at overtage det lille posthus i Little Maudley, slår hun til. Landsbylivet passer hende godt, og indbyggerne accepterer efterhånden hendes idéer om både bogklub og boghandel.
Jake Lovatt er tidligere professionel fodboldspiller, men måtte indstille karrieren pga. en slem skade. Livet i den lille by passer ham fint langt væk fra mediernes søgelys. Ved en tilfældighed får han chancen for at blive fodboldtræner for ungdomsholdet, hvor Hannahs søn spiller.
Snart er der amoriner i luften for Hannah og Jake, men lykken er ikke altid lige til at regne med.

En superhyggelig læseoplevelse som egner sig perfekt til en kold efterårsdag med et tæppe og lidt varmt at drikke. Her er skønne personligheder, sammenhold, personlig udvikling og masser af humor og frustrationer. Hannah og Jake er måske nok en smule langsomme om at komme ud af starthullerne og følge deres følelser, men de kommer efter det.
Bogen er let læst og velskrevet, og hvis du vil læse en god feel good bog, så er Byens Boghandel et oplagt bud.
5/6⭐️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar