søndag den 11. september 2022



Kære Nemesis
Forfatter: Kristen Callihan
Udgivelsesår: 2022
Forlag: Flamingo Books

[Anmeldereksemplar]
Jeg har ventet spændt på Kære Nemesis, som er første bind i Kristen Callihans nye serie Californske drømme, og den har bestemt været værd at vente på.
Det er en klassisk enemies to lovers, hvor man fra start ved hvordan handlingen udvikler sig. De mødes, de hader hinanden, måske/måske ikke ender de med at kunne lide hinanden, men når det er sagt, så er der alligevel en række punkter i handlingen som overrasker, og det elsker jeg.

Delilah har kendt Macon siden de var børn, og de har altid hadet hinanden. I high school blev han kæreste med hendes søster, hvilket absolut ikke gjorde det lettere for hende at undgå ham.
Nu mange år efter er han tilbage i hendes liv. Hendes søster har stjålet et dyrebart ur fra ham, og Delilah befinder sig i en situation, hvor hun igen må rage kastanierne ud af ilden for sin søster. Hun indgår en aftale med Macon, som i sidste ende viser sig, at have store personlige omkostninger for dem begge.
Både gamle og nye forviklinger ser dagens lys, og det viser sig, at alt ikke er som de hidtil har troet, men kan de overhovedet komme videre og lægge fortiden bag sig.

Dette er en super velskrevet romance, hvor man kan sætte “X” i samtlige tjekbokse af hvad man kan forvente sig af genren. Det er en pageturner, som jeg hurtigt blev hooked på, og havde svært ved at lægge fra mig.
Jeg er vild med deres pingpong og kemi, som til tider sætter siderne i brand. Det er en medrivende og følelsesladet fortælling, og der er fare for, at dit hjerte brister undervejs for både Macon og Delilah.
De gennemgår begge en stor personlig udvikling, hvilket giver endnu flere lag til deres spændende personligheder. Hånden på hjertet, så kan man undervejs til tider blive lidt irriteret på dem begge to, men de har hver deres grunde til at handle som de gør.
En super romance som er fyldt med følelser, både de lette og de svære, og som også giver dig grin og smil på læben.
Hvis du er til enemies to lovers, så er det en bog for dig.
Jeg giver den 6/6⭐️

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar